Slider

Over mij

Al mijn hele leven ben ik geïnteresseerd in wat mensen beweegt en hoe mensen bewegen. 

Ik ben dan ook al vrij jong met allerlei doelgroepen gaan werken: kinderen, verstandelijk gehandicapten, moeilijk lerende jongeren en jongvolwassenen met afstand tot de arbeidsmarkt. Als begeleider en trainer, later als leidinggevende.

 

Als jongvolwassenen werd ik gegrepen door het vak haptonomie. Ik kwam met migraine aanvallen bij een haptotherapeut terecht en leerde dat je er enorm van kan opknappen als je je gevoelens meer ruimte geeft en er beter naar luistert. Het heeft mijn leven heel positief veranderd. Het lag voor de hand dat ik haptonomie wilde studeren. Dit heb ik gedaan bij Synergos in Amersfoort. Sinds 2016 ben ik afgestudeerd als haptotherapeut.

 

Ik werk iedere dag met plezier in mijn praktijk. Haptonomie is een prachtig vak waarin ik veel verschillende mensen kan begeleiden. Ik ben nieuwsgierig naar hun verhalen en wat hen uit balans haalt. Ik kan heel enthousiast worden als ik zie dat mensen opnieuw leren luisteren naar hun gevoel, hun patronen gaan doorbreken en zich beter in hun vel gaan voelen. 

Haptonomie-Nieuwegein